AMANTE IBIZA - YOGA (+BRUNCH) HOTSPOT

Bijgewerkt op: 6 aug 2019

Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met yoga bij Amante op Ibiza! En ja, yoga en het bohemian Ibiza is écht een geweldige combinatie. Samen met een vriendin scoorde ik een goedkoop vliegticket naar Ibiza. Voor onze girls trip van start ging meldde we ons aan voor yoga met een brunch bij Amante Ibiza, in de baai van Cala Llonga. Amante is in eerste instantie een beachclub waar regelmatig bruiloften worden gehouden, maar ze geven daarnaast ook yoga classes. We hebben hier genoten van echt een GEWELDIGE rustgevende yoga class! Iedereen die naar Ibiza gaat, tip ik standaard deze plek dus hij mag hier niet ontbreken. Lees hieronder hoe wij onze ochtend op deze yoga hotspot beleefd hebben!YOGA BOVEN HET PRACHTIGE SOL D'EN SERRA STRAND

Van mei tot oktober kun je bij Amante Ibiza van yoga genieten op elke doordeweekse dag van 09:00 tot 10:15. Daarna wacht er een heerlijke brunch op je! Zorg dat je tussen 08:30 en 08:45 bij Amante Ibiza bent zodat je je op je gemak kunt melden en rustig een plekje kunt zoeken om je matje uit te rollen. Aanmelden doe je vooraf online, er zijn geen walk-in plekjes. De yoga class inclusief uitgebreid healthy brunch buffet en gebruik van yoga spullen is €30.


TIP: hou jij net als ons van chillen in je comfy yogapants op de meest mooie plekken ter wereld? De meest toffe yoga kleding kopen we zelf vaak hier of hier en de meest kleurrijke yoga/sport matjes vind je hier.


Jongens echt, het uitzicht hier! Niet te doen ZO MOOI! De yoga spot is op het hoger gelegen terras met uitzicht op het mooie Sol d'en Serra strand en de zee. Na de les kun je hier een frisse duik nemen! Hoe rustgevend wil je het hebben?! De yoga class die wij hadden was in het Engels en perfect te volgen voor elk niveau yogi. Misschien was het de eerste keer yoga, misschien was het de magnetische kracht van Ibiza of misschien was het de steengoede yoga docent: achteraf zaten we met z'n tweeën high on yoga een potje te janken (lol).HEALTHY BRUNCH - JUICES & GRANOLA FRUIT BOWLS

Als twee foodies keken we uiteraard uit naar het healthy brunch buffet! Vers geperste juices, vers fruit, granola's en gedroogd fruit, yoghurtjes en allerlei ander lekkers om je eigen fruit bowl, yoghurt & granola bowl of smoothie bowl samen te stellen. En héél lekkere broodjes, croissants en andere volkoren patisserie. Je kunt pakken wat en hoeveel je wilt, en lekker relaxt van genieten aan de zeezicht tafeltjes. Ultiem genieten tijdens deze unieke belevenis op Ibiza!Dit was mijn ervaring met Amante Ibiza: een unieke yoga hotspot op Ibiza. Fijne yoga class, waanzinnig uitzicht en heerlijke brunch! DIKKE AANRADER! Heb jij nog leuke tips voor Ibiza of een andere bestemming waarvan je denkt dat ik die absoluut niet mag missen?! Laat het me dan zeker weten via één van onderstaande media! Vind ik leuk!

Instagram: @hungryftworld

Pinterest: Hungry for the world

E-mail: info@hungryftworld.com

Blog: www.hungryftworld.comAmante Ibiza Yoga