DINNER IN MOTION EINDHOVEN - FOOD HOTSPOT

Bijgewerkt op: 1 mei 2019

Dinner in Motion is een uniek food concept en vind je in de meest creatieve en innovatieve stad van Nederland: Eindhoven! Gezellig uit eten gaan is op zich al super leuk, maar Dinner In Motion tilt uit eten gaan écht naar een next level met hun 360° eatertainment! Aan één lange tafel geniet je samen met 35 andere mensen van zes gangen en drie appetizers (€69). Elke gang beleef je in een nieuw thema door middel van digital dining. Hou jij van heerlijk eten, perfecte wijn-spijs combinaties en een totaalbeleving die al je zintuigen op scherp zet? In deze blog lees je alles over de meest unieke manier van dineren in Nederland: Dinner in Motion!Food & Fun

In 2018 is Dinner In Motion in Eindhoven geopend - boven in winkelcentrum Piazza Center - nadat het twee succesvolle jaren in Utrecht achter de rug heeft gehad. Alle reden voor mij en mijn vriend om dit food concept eens met eigen ogen te gaan beleven in "ons Brabant"! Ook in de gastronomie heb je trends en in 2019 is eatertainment er één van! Gasten verwachten tegenwoordig meer dan "alleen" goed eten en drinken, het gaat om de totaal beleving. En daarmee is Dinner In Motion wat mij betreft echt wel de meest unieke food hotspot in Nederland op dit moment: door de combinatie van food & fun is dat leuke etentje opeens dé ultieme avond uit!


Op een vrijdag avond in april zijn we om 18:00 bij Dinner In Motion waar we direct amazed worden door de eerste gang: Gold Caviar! Een top begin van de avond! Vooraf nemen we een drankje in de bar waar we nadat 'ons zaal gezelschap' compleet is een klein voorproefje krijgen op wat ons te wachten staat, de uitleg over het digital dining concept. Daarna... Is iets wat je eigenlijk alleen echt snapt als je het hebt meegemaakt. ZO TOF! Maar, ik ga toch een poging doen om je mee te nemen in de wereld van Dinner In Motion!Gold Caviar & The Elements

Je zit aan één lange tafel met 35 andere mensen (altijd naast of tegenover je eigen gezelschap) midden in een wereld van 360° projecties. Zowel om je heen als op tafel verschijnen prachtige beelden van landschappen, kunst en andere plekken. Wees dus niet verbaasd als er kabouters over je tafel lopen en er pompoensoep uit een gieter word geserveerd terwijl jij in een soort Lord Of The Rings landschap zit. Of wanneer je 'Het meisje met de Parel' geserveerd krijgt onder het genot van Hollandse Meesterwerken om je heen. Onze favoriete gang was the elements: perfect bereide Iron steak, een aardappel taartje met Miso-jus, wortel crème en heerlijk knapperige seizoensgroenten. Voor ons kokos-lovers was de verrassing van de avond de 'gebakken lucht': een kokos suikerspin aan een (lucht)ballon. Ik zal niet teveel verklappen van het menu, want je moet het eigenlijk gewoon zelf gaan beleven!


Een aparte vermelding waard zijn de wijnen! Zelden maak ik zulke steengoede wijn-spijs combinaties mee! Thank you Dinner in Motion, dat we mochten genieten van jullie heerlijke wijn arrangement. Extra top: voorafgaand elke gang krijg je digitaal de achtergrond informatie qua herkomst en smaakbeleving van de wijn te zien. En voor degene die BOB zijn: ze hebben ook een BOB wijnarrangement waarbij je halve glaasjes krijgt ;) En als een heel wijn arrangement dan toch net teveel van het goede is, beloof me dan dat je de wijn bij the elements wel neemt: zó heerlijk!Dit was mijn ervaring met het meest unieke food concept in Nederland: Dinner In Motion Eindhoven. DIKKE AANRADER! Nog op zoek naar een tof hotel om na je diner te overnachten? Dan is Hotel The Match écht the perfect match! Bekijk kamers en tarieven via Booking.com (met €15 korting) of via Hotel The Match (met 10% korting). Heb jij nog leuke tips voor Eindhoven of een andere bestemming waarvan je denkt dat ik die absoluut niet mag missen?! Laat het me dan zeker weten via één van onderstaande media! Vind ik leuk!

Instagram: @hungryftworld

Pinterest: Hungry for the world

E-mail: info@hungryftworld.com

Blog: www.hungryftworld.com